Close Slide In Menu

A Splash of Colour

Our client wanted a seamless transition from the kitchen into the living area with hidden appliances.

Our client wanted a seamless transition from the kitchen into the living area with hidden appliances. The aim was to ensure plenty of storage so we incorporated drawers across the kitchen. The washing manchine and boiler were incorporated into a tall unit and a lightbox created above the extractor unit to add light in this area as well as additional design. With true handleless gloss acrylic doors in cashmere and laminate worktops, the client wanted to inject a splash of colour with an orange toughened glass panel splash back.

Thank you to Moss Hall for giving us a kitchen that exceeded all our expectations.

the Approach

Call Us

Arranging a consultaion with one of our expert designer is easy.
simply call the number below to make your no-obligation appointment.

01254 200 005
Visit Us

Our Showroom, where you'll be able to view some of our latest designs, is located in Blackburn.

Click Here